Божидар Митровић : СВИМА ПО ПОВОДУ ДАРВИНА И ДРУГИХ ПРОБЛЕМА У СРПСКОМ ДРУШТВУ ПОСЛАНИЈЕ ВЛАДИКАМА СРПСКИМ

1628

Бачена је коска раздора да би се прикрили суштински проблеми у српском друштву и разбијеном српском народу унутрашњим – међународним границама.

Коска је овога пута у облику Дарвинове теорије.

Пре него се одговори да ли они који прихватају могућност Дарвинове теорије и пре него што се осуде они који је нису осудили и пре него што се подрже они који би да их анатемишу због тога, они који би да анатемишу треба да одговоре да ли они верују у Бога или верују у Библију. Ако верују у Библију треба да се определе у који превод Библије верују и из које године.

Бог је апсолутан а све остало је пут ка њему. Често непоуздан у својој прецизности.

Многи хришћани, посебно они који у време „комунизма“ нису веровали у Бога, бар не официјелно, до сада још нису обавештени да је Бог постојао и пре Христа, па верују само у Христа али не и у Бога, или прецизније речено све више Христа представљају као Бога јединог, чиме се, гле чуда, приближавају древнеСлоВенском поимању привидног кретања и богопоштовања цикличности Сунца и мајке Земље.

Многи би у овој расправи о Дарвиновој теорији коју оспоравају да сведу Бога на пекара који за седам дана испече одређену количину готових појава.

Могуће да сам грешан јер мислим да је Бог далеко способнији и далековидији и свеВидећи и да као Создатељ много сложеније процесе успоставља.

Бога не требате да сводите на чаробњака који чаробним штапићем ствара готове производе. Бог није Гари Потер са чаробним штапићем иако је Велика Британија очувала многе сакралне трагове древне слоВенске културе па и древну преставу о штапићу који има ГОДове и влакна па у пролеће када се Сунце враћа на Северну полусферу наше Мајке Земље дрвеће Божанском силом васкршава сву природу, те у енглеском језику и дан данас за Бога кажу GOD. И нико не може да каже да ту нема Божанске силе и Свемоћи Божанске.

Бог није чаробњак из Оз-а јер и у роману је такав манипулатор демистификован, иако није одговорено да ли је Оз земља Аз.

Бог је свемоћнији и далековидији и цикличности које он ствара још нису у свему доступне човечијем разуму, нити ће највероватније икада све бити осознане.

Због тога се не треба свађати и не треба се на томе делити јер путеви којима тежимо у науци да искорачимо напред нису путеви апсолутне истине. Верује се у храму и то треба да поштујемо.

А научни покушаји су нови искорак из незнања у којем претежно живимо и то није срамота. Али не треба демонизовати нове покушаје осознања научног, које ће се могуће колико сутра усавршити и показати да је претходно научно „знање“ било недовољно тачно или нетачно. Посебно су такви демонизатори нових научних открића опасни у друштвеним наукама које покушавају да бране као сопствени „забран/ловише“ и једном на вечност дату догму у којој СлоВенима нема места до V века само зато што је Рим у време пре 754 године пре нове ере био Рас (заједница рода и вЕнеја из Троје, па се и дан данас пише КолоВратним идеографским знацима:  RVm, Rim, Roma) односно родоВерни етруски простор док је пре измишљеног пада 476 године Рим је био претворен у слоВенску провинцију и управо због тога никаквих бојева за наводно освајање Рима ти исти квазиисторичари нису забележили нити их наводе студентима и ученицима.

Многи су и свети жест Светог Саве примитизовали и свели на кућну свађу два његова брата које је Св. Сава помирио. А у реалности Свети Сава је мирио браћу која су била раздвојена ВЕРОМ: један брат је био БогуМил, односно веровао је у древна слоВенска Божанства која су била једно Коло узајамне цикличности, док је други брат већ примио хришћанство. Измирио их је тако што је већину дохришћанских веровања древних СлоВена укњучио у православље – СветоСавље. Тиме је очувао цивилизацију Рас односно цивилизацију РасСена или како данас говоримо Руску цивилизацију те је са оцем СтеВаном представљен на фресци Српски чудотворци у Архангелском саборном храму Московског Кремља на носећем стубу где су тек изнад њих представљени свети созидатељи МосКоВије и Русије.

Даће Бог да и наше Владике и Патријарх Српски Иринеј буду на висини светости Саве Сербског и да нађу начин да измире не само браћу Српску трију вера него и Српском народу приопште и оне КолоВене (СлоВене) које је лукави Ватикан као сатанско обличије Римске империје латинизовао уз помоћ Аустро-Угарске тек у XIX веку на „брзу брзину“, а Запад британизовао после Балканских ратова и створио од њих АлбВене односно АлБанце – измишљену нацијију и измишљену државу (иако карте совјетског академика Селишћева показују да је већина топонима у тзв АлБанији слоВенског порекла) да би спречили ослободилачки излазак Раса, односно СрБа (КолоВена/SorVena) на своје Венетско море које су у Рату појмова преименовали у Адријатику односно ЈАдранско море.

Владике српске треба да се одлучно ангажују јавно и на сваком месту и од куће до куће да мире завађену браћу, да мире укућане, да спашавају српску породицу, да прекину САТАНИСТИЧКУ ОРГИЈУ подкупљених од USAID новинара и целог естаблишмента државног који се оглушава о свакодневна породична убиства због социјалног безнађа уништене српске привреде и уништених привредних институција које воде незналице који не само да не поштују Божанске законе него и економске законе не схватају и не могу да схвате јер су се школовали за правнике, полтичаре и полицајце.

Да се изјасне српске владике против привредних убица СА ОДЛОЖЕНИМ ПЛАЋАЊЕМ јер кад сељак произведе воће, узгоји живину и летину мора одмах да му се плати и нема никаквог одлагања у плаћању јер мора сељак започети нови божански циклус јер је он слуга Божији, колон, који је слободан али зависан од Земље и њених законитости и ту нема никаквог одлагања. Владике ће многе рећи да то није њихово дело али управо је то њихово дело да буду слуге Божије неминовности, да са својим народом, са српским сељаком служе тој Божанској цикличности и да анатемишу све оне који то Божанско дело прекидају и покушавају да (од)лажу и језуитски лукаво уништавају српско село и привреду.

Да владике од Руског Патријарха захтевају да се превареним српских сељацима плате стотине и хиљаде камиона који су испоручени у Русију а нису плаћени јер неруска мафија не допушта излазак српских производа на руске тржнице таквим лукавствима да ни судске пресуде не помажу па и српски тајкуни не желе да извршавају судске пресуде руских судова обмањујући српске сељаке не само из Србије.

Да српске владике изјасне против лажи Туристичке организације која у Београдском журналу који бесплатно деле у сред Београда туристима у којем рудник живе Шупља стана под Авалом представљају као Римски рудник (од којих рудник Винчанске културе дели 5000 година) и везују их за Грчке аргонауте (јер Винчу од Грка дели 4000 година) иако и владике служе глобализму Рима и Грчке и већина носе имена Грка и Римљана, што једном заувек треба прекинути и поћи путем свето Саве и примати слоВенска имена, чиме игноришу артефакте културе Винча на којима су приказане рударске маске којима се не дише на нос јер су испарења живе отровна па су дисали на отворе са стране како би од руде живе добијали цинобер боју (КиноВар) којом су у боју Сунца бојили одећу, због чега су српски борци и у средњем веку били невиђено храбри јер нису видели ране и сопствену крв на одећи. Да се српске владике супротставе Туристичкој организацији Београда која на ДАНИМА БЕОГРАДА У МОСКВИ покушава 25. маја 2017. године да представи ТРАНЗИТНИ ТУРИЗАМ као облик унапређења туристичке сарадње Србије и Русије (уместо да представе заједничке изворе српске и руске културе у Лепенском Виру и Винчи и тако привуку милине руских туриста), док Туристичка организација Србије три дана пред презентацију није одредила своју тему јер се вероватно двоуме из раније представљене идеје у Москви да Београд претворе у европски Банког или својих проспеката ТРАНС РОМАНА којим су у Москви једнобродне српске, православне црвке представљали као романику, иако су ови храмови изникли из облика СТЕЋКА (као оностране куће/коче/Сохе рагатке) а ови идентични форми КУЋА (чија се Соха, носећа греда завршавала рагатком/рашама/роговима па Срби и данас кад поджу кров славе дизање рогова коју носи облица која на предњем делу има ГОДове) епохе Винче.

Да се српске владике угледају на Светог Саву и да мире браћу а не да буду искључиви у својим ставовима. Да штите научнике и нова октрића која откривају само део Божанске свемоћи и величја и који отркивају непрекидност деловања Божанских закона, који су трајнији од моћника који покушавају да сатру српски народ.

Да се владике српске изјасне против стратегије „америчких“ банГстера који све финансијске токове усмеравају у Београд (што организовано чине и у Москви) да би „усисали“ већину људи Србије у Велики Београд да би оголили југ Србије, уништили привреду остатака Србије, уништили хиљаде српских села и уништили српско село што нису успели ни комунисти. Пројекат ВЕЛИКИ БЕОГРАД МАЛА СРБИЈА се спроводи да би изгадили на простору Србије – Хазарски каганат анационалног друштва, што је Троцки покушавао и пре Првог светског рата када су из Вене уништавали у том циљу Аустро-Угарску, али их је предухитрио Лењин који је Хазарски каганат успоставио у СССРу, што је Стаљин спречио привремено па се сада Хазарија успоставља у Кијеву на основу фалсификата „америчких“ професора Голба и Прицака које је разобличио највећи слависта ХХ века Трубачов Ољег Николаевич што сам ја пренео у књизи „КолоВени (СлоВени) и непрекидност културе и права“ о чему сам говорио и на научној конференцији у Доњецку.

Српске владике морају не само проговорити о томе како решити проблем наталитета српског народа него и одговорити на озбиљне и аргументоване оптужбе руских публициста и научника (Асов и други) који тврде да је Римска империја смислила хришћанство да би уништила огроман наталитет слоВенског живља (како сада воде крсташке ратове против ислама због енормног наталитета муслимана, њиховог многоженства) пласирајући идеју да ће једног дана доћи Христос који ће васкрснути све мртве док су древни СлоВени живели у заблуди да се предци васкршавају рађањем деце. Данас није далеко дан када ће наука из костију мамута створити ћелије и ембрионе мамута и наћи мајку донора да носи такав зачетак. Није далеко дан када ће наука успети да из костију сваког преминулог извуче ћелије из које ће створити ембрионе за васкрнуће таквог мутанта и пре доласка Христа, али остаје обавеза Српске и Руске православне цркве да се ангажују на решавању проблема српског односно руског наталитета управо у тренутку када нас „Запад“ системски уништава и „чисти“ од нас наша хиљадугодишња огњишта.

Књигом „КолоВени (СлоВени) и непрекидност културе и права“ на 756 страница сам показао да хришћанство није покрало древнеслоВенска, колоВенска знања већ да их је у облику православља и у структури петокуполног, деветокуполног крстообразног храма па и једнобродног звоника очувало и спасило од инквизиције Рима, што се види и руско-српког водичу по Москви ТАЈНА РУСКОГ ХРАМА И НЕПРЕКИДНОСТ СЛОВЕНСКЕ КУЛТУРЕ, ПРАВА И АХИТЕКТУРЕ.

Радом на неколико научних конференција у Москви сам одбранио православље од оптужби најпознатијег совјетског математичара Стеклова да је хришћанство криво што у Европи није било НУЛЕ и ЦИФАРА нити је постојало математичко знање јер су НУЛУ а тиме и цикличност десетоцифреног и дванаестоцифреног система одбацили грчки атомисти који су тврдили да КРУГ не може бити извор јер је сав простор у свету попуњен до ситних честица које су назвали атоми, па су заиста такви научници криви за одбацивање математике Винче и мировозрења древних СлоВена о Колу, што сам објавио у књизи „АзБучна математика Винче“ јер су и НУЛА и ЦИФРЕ и АзБука настале у Лепенском Виру из „черта и реза“ којим су КолоВени бележили привидно кретање Сунца које се и дан данас 21. и 22. јуна може видети како у 6 сати и 6 минута јутра формира над брдашцетом Трескавац то „Аз“ које је представљено и на деветој куполи најлепшег православног храма – Покровског саборног храма који понавља структуру кнемиде из Горње Винче (култура Винче, епоха Бутмир, сада Република Српска) где је представљено Коло и прецизирано истоветним знаком који је „прочитао“ као идеографски знак К…православни свештених из Чикага Светислав С. Билбија у речи ВиниК(оло), што је икавицом написано у XI веку до н. е. назив древних СлоВена: КолоВени.

Ево сам обновио и древну МОЛИТВУ ОБВЕНЧАНИХ коју би српска православна црква требала да унесе у обред венчања како би предузела низ образовних и молитвених мера да решава питање наталитета српског народа али и да одагна озбиљне оптужбе да је инструмент Римске империје којим је уништен наталитет слоВенског народа.

Српска православна црква и српске владике и Патријарх морају хитно решавати питање опстанка српског народа и наталитета српског народа а како је настало човечанство већ је давно решено, несумњиво Божјом вољом у било којој од варијанти да је то достигнуто. А како очувати српски народ и решити проблем наталитета и очувати добро име правоСлавља о томе морају говорити и делати српске владике и српско свештенство кад већ властодршци српски не чине.

Ето о томе морају проговорити српске владике.